United Foundation shirtsponsor van Koninkrijksteam op het OKT

Door: Daan de Jong Categorie: ACTUEEL, Nieuws 2021

Tijdens het Olympisch Kwalificatie Toernooi zal het logo van de United Foundation prijken op de shirts van Team Kingdom of the Netherlands. United Foundation is al langer partner van de KNBSB en heeft het partnership voor dit belangrijke OKT uitgebreid met de shirtsponsoring van het Koninkrijksteam.

United Foundation is een financiële dienstverlener met een winstoogmerk en met de bank- en trustactiviteiten wordt ook winst gemaakt. Deels wordt de winst geïnvesteerd in deze bedrijven, maar een ander deel wordt gebruikt om terug te geven aan de maatschappij. United Foundation biedt (financiële) steun aan een breed scala van initiatieven en organisaties in de muziek, kunst en cultuur, maatschappelijke ontwikkeling en sport.

“Met onze dienstverlening hebben we er altijd naar gestreefd mensen de mogelijkheid te geven hun ambities te verwezenlijken. Ónze ambitie is om met onze sponsoractiviteiten onze sponsordoelen sterker te maken en daaromheen een krachtige ‘community’ te bouwen waarin deze doelen, onze eigen mensen en onze klanten verbonden zijn. Team Kingdom of the Netherlands past daar wat dat betreft perfect in en daarom sponsoren wij hun graag”, zo legt Manager Finance & Control Arnoud Spek uit.

Het logo van F. Wellink Lekkerkerk BV prijkt tijdens het OKT op de helmen van Team Kingdom of the Netherlands.

Start van het OKT
Het Olympisch Kwalificatietoernooi duurt van 22 tot en met 26 juni in Mexico. Het Nederlands Koninkrijksteam opent het toernooi met een wedstrijd tegen Venezuela en strijdt ook tegen Dominicaanse Republiek voor één ticket voor Tokio. Alle wedstrijden zijn live te bekijken via ESPN. Bekijk het speelschema en de selectie van Team Kingdom of the Netherlands.

Heeft u interesse in een Partnership met de KNBSB en Team Kingdom of the Netherlands of wilt u meer informatie hebben over de inhoud hiervan? Neem dan contact op met Commercieel Manager Berry van Driel.

Reageren op dit artikel? Stuur een bericht via het contactformulier.

Trefwoorden:

Verwante artikelen