Hoofdklasse vanaf 2021 wereldwijd live te volgen!

Door: Seb Visser Categorie: ACTUEEL, Hoofdklasse, Nieuws 2021

In Nederland waren alle wedstrijden van de Hoofdklasse Honkbal in 2020 al live te bekijken via Eyecons.com. Vanaf dit jaar kunnen ook honkbalfans wereldwijd meegenieten van de Hoofdklasse Honkbal! De WBSC zal via haar Youtube-kanaal elke speeldag één wedstrijd livestreamen.

Mooi nieuws dus voor de fans in Amerika, op Curaçao en Aruba, maar ook in Japan! Wij zullen de komende periode monitoren hoe vaak en vanuit waar de wedstrijden bekeken worden. Te beginnen met Opening Day, waar de WBSC na de afgelasting van de wedstrijd L&D Amsterdam en Hoofddorp Pioniers heeft gekozen voor Silicon Storks tegen Curaçao Neptunus in het Familiestadion in Rotterdam.

Reageren op dit artikel? Stuur een bericht via het contactformulier.

Trefwoorden:

Verwante artikelen