Opnieuw coronageval bij L&D Amsterdam, serie tegen HCAW uitgesteld

Door: Seb Visser Categorie: ACTUEEL, Hoofdklasse, Nieuws 2020
Foto: © Rob Jelsma

Nadat eerder al bekend werd dat de wedstrijden tussen L&D Amsterdam en Curaçao Neptunus van afgelopen weekend uitgesteld werden vanwege enkele coronagevallen binnen de selectie van de Amsterdammers, kwam vandaag het nieuws dat er nóg een speler positief getest is.

Op advies van de GGD Amsterdam en conform de landelijke richtlijnen is besloten dat de wedstrijden van L&D Amsterdam tegen HCAW van donderdag, zaterdag en zondag uitgesteld worden. Het team is al sinds afgelopen donderdagavond in quarantaine en zal pas na aankomend weekend weer bij elkaar komen om zo verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

De KNBSB zoekt ondertussen naar een oplossing voor de uitgestelde wedstrijden van L&D Amsterdam tegen zowel Curaçao Neptunus als HCAW. Hierover volgt later meer informatie.

Tenslotte wijst de KNBSB de leden en fans nogmaals op de sportspecifieke protocollen rondom honkbal en softbal. Als sporters en fans moeten wij er samen alles aan doen om gezond te blijven en de rest van dit seizoen alle geplande wedstrijden nog te kunnen spelen.

Reageren op dit artikel? Stuur een bericht via het contactformulier.

Trefwoorden:

Verwante artikelen