Wedstrijd L&D Amsterdam – Curaçao Neptunus uitgesteld

Door: Seb Visser Categorie: ACTUEEL, Hoofdklasse, Nieuws 2020
Foto: © Rob Jelsma

De KNBSB heeft de Honkbal Hoofdklasse-wedstrijd L&D Amsterdam – Curaçao Neptunus van zaterdag 12 september 2020 uitgesteld naar dinsdag 15 september 2020.

Het bondsbureau anticipeert hiermee op het feit dat een aantal personen uit de selectie van L&D Amsterdam symptomen hebben die kunnen wijzen op een mogelijke besmetting met het coronavirus. Totdat de testresultaten beschikbaar zijn blijven de betreffende personen in thuisquarantaine, conform het geldende protocol.

Omdat er een mogelijke relatie bestaat tussen de drie incidenten in de selectie van L&D Amsterdam, willen zij de uiterste voorzichtigheid betrachten. Daarom heeft de KNBSB, op verzoek van Amsterdam Pirates, besloten de wedstrijd van zaterdag uit te stellen.

De wedstrijd van zaterdag wordt verschoven naar dinsdag 15 september 2020 om 19.30 uur op de accommodatie van Amsterdam Pirates.

Reageren op dit artikel? Stuur een bericht via het contactformulier.

Trefwoorden:

Verwante artikelen