Hoofddorp Pioniers hervat op zaterdag competitie

Door: Seb Visser Categorie: ACTUEEL, Hoofdklasse, Nieuws 2020
Foto: © Jan Kruijdenberg

Afgelopen weekend heeft Hoofddorp Pioniers uit voorzorg in overleg met de KNBSB besloten de geplande wedstrijden tegen Silicon Storks niet te spelen. Er was namelijk een speler met klachten die verband hielden met het coronavirus. Gelukkig kreeg de betreffende speler na zijn test te horen gekregen dat hij niet besmet was.

Pioniers kan daarom de competitie weer hervatten en dat doet het deze week tegen L&D Amsterdam. Op advies van de GGD is besloten dat de wedstrijd van donderdag nog niet gespeeld wordt, maar dat de Hoofddorpers de competitie op zaterdag mogen hervatten.

De wedstrijd van donderdag is verplaatst naar volgende week dinsdag. Wanneer de wedstrijden van afgelopen weekend tegen Silicon Storks ingehaald worden, wordt zo snel mogelijk bekendgemaakt.

Reageren op dit artikel? Stuur een bericht via het contactformulier.

Trefwoorden:

Verwante artikelen