Triple header in de Hoofdklasse e-League!

Door: Seb Visser Categorie: ACTUEEL, Hoofdklasse e-League, Nieuws 2020, Video

Een druk avondprogramma in de Hoofdklasse e-League vanavond. Omdat één van de twee geplande wedstrijden op maandag niet gespeeld kon worden, wordt die wedstrijd vandaag uitgespeeld. Daarom staan er vanavond drie wedstrijden op het programma.

Om 20.00 uur neemt Angelo Wicklert (Hoofddorp Pioniers) het op tegen Martijn Schoonderwoerd (DSS/Kinheim). Deze wedstrijd bekijk je live via de stream die wij hieronder plaatsen.

Na afloop van deze wedstrijd neemt Wicklert het op tegen Tijmen Takke van Quick Amersfoort. Lukt het Wicklert om twee keer te winnen? Dan meld hij zich direct aan de top van het klassement, waar nu Ruendrick Piternella nog staat met drie overwinningen. De tweede wedstrijd van de avond bekijk je direct na de eerste via onderstaande stream.

De laatste wedstrijd van de dag gaat tussen Roelie Henrique en Ruendrick Piternella. De een nog zonder overwinning, de ander “weet echt niet hoe hij moet verliezen.” Het belooft een spannende avond te worden!

Reageren op dit artikel? Stuur een bericht via het contactformulier.

Trefwoorden:

Verwante artikelen