Poll: Wie wint de eerste Hoofdklasse e-League?

Door: Daan de Jong Categorie: ACTUEEL, Hoofdklasse e-League

Vrijdag (vandaag) om 20.00 uur barst de Hoofdklasse e-League los! De deelnemers hebben de kans gehad om zich voor te bereiden en mogen laten zien wat ze in huis hebben! Wie zie jij als de grote favoriet voor de eindzege? Breng je stem uit!

In de eerste editie van deze e-League wordt elke Hoofdklassevereniging vertegenwoordigd door een van zijn spelers. Onder de deelnemers zitten twee internationals, vier internationals van Team Kingdom of the Netherlands U23, een U18 international en twee oud-prof spelers.

De spelers mochten na een loting om en om teams kiezen waarmee zij online tegen elkaar zullen strijden via de game MLB the Show ’20. Wie gaat er volgens jou met de eindzege vandoor?

Klik hieronder op de afbeelding en breng je stem uit op jouw winnaar!

De wedstrijden worden gestreamd via het Youtube-kanaal van de KNBSB en gedeeld via Honkbalsite.com. In de stream op Youtube is het straks ook mogelijk om de spelers vragen te stellen! Het volledige wedstrijdschema vind je hier.

Reageren op dit artikel? Stuur een bericht via het contactformulier.

Trefwoorden:

Verwante artikelen