KNBSB overhandigt cheque aan CBDF

Door: Seb Visser Categorie: ACTUEEL, Curaçao, Nieuws 2020
Ben Thijssen, Lipo Elhage en Tjerk Smeets met de cheque van de KNBSB voor de CBDF.

Op Curaçao is op 3 januari de Curaçao Baseball Week begonnen waarin kinderen de kans krijgen om hun idolen uit de Major League en Team Kingdom of the Netherlands te ontmoeten en via clinics zelfs van hen te leren. Initiatiefnemer Hensley Meulens heeft ook dit jaar weer een prachtig programma in elkaar gezet.

Voor aanvang van deze week reikte Technisch Directeur van de KNBSB Tjerk Smeets op Curaçao samen met Ben Thijssen, de KNBSB-coördinator Dutch Caribbean een cheque van $17.500 uit aan Lipo Elhage, de voorzitter van de Curaçao Baseball Development Foundation. Deze bijdrage is gefinancierd uit de inkomsten van de Premier12, waaraan Team Kingdom of the Netherlands afgelopen November deelnam.

De Curaçao Baseball Development Foundation stimuleert de ontwikkeling van het honkbal op Curaçao door middel van clinics, kaderopleidingen en materiële steun voor de verschillende jeugd programma’s.
De KNBSB is vaste partner van de CBDF.

Meulens, de nieuwe Bench Coach van de New York Mets is ook nauw betrokken bij de Foundation.

Reageren op dit artikel? Stuur een bericht via het contactformulier.

Trefwoorden:

Verwante artikelen