Ook Ray-Patrick Didder naar San Diego Padres

Door: Seb Visser Categorie: ACTUEEL, Nieuws 2019, Profhonkballers
Ray-Patrick Didder heeft als free agent een contract getekend bij de San Diego Padres (Foto: WBSC)

Enkele weken geleden trokken de San Diego Padres in een trade Jurickson Profar aan. Afgelopen nacht werd bekend dat ook Team Kingdom of the Netherlands international Ray-Patrick Didder in 2020 uit zal komen in de organisatie van de Padres. SportsZone Aruba meldt dat Didder een Minor League contract heeft getekend.

Didder werd na zes seizoenen in de Minor Leagues bij de Atlanta Braves deze winter free agent. Bij de Braves stond Didder altijd te boek als groot talent, maar kende in 2019 een moeilijk seizoen op Double-A niveau. De Padres zien in de Arubaan nog altijd het grote talent en geven hem een nieuwe kans.

De inmiddels 24-jarige Didder is verdedigend bovengemiddeld goed op zowel de korte stop positie als in het outfield en sloeg in 2018 nog .275 in Double-A. Als hij die vorm terug kan vinden, zou hij bij de Padres zomaar eens een concurrent kunnen worden van Profar in het infield in San Diego.

BREAKING NEWS: RAY-PATRICK DIDDER A FIRMA CU EKIPO DI SAN DIEGO PADRES!!!!Unrato pasa nos a haya e grato noticia cu e…

Geplaatst door Sports Zone Aruba op Dinsdag 17 december 2019

Reageren op dit artikel? Stuur een bericht via het contactformulier.

Trefwoorden:

Verwante artikelen