Kalian Sams speelt 100ste interland

Door: Seb Visser Categorie: ACTUEEL, Nieuws 2019, OKT

Kalian Sams speelde op vrijdagavond zijn 100ste interland voor Team Kingdom of the Netherlands. De 33-jarige Hagenaar maakte zijn debuut voor Oranje in 2006 en bereikte dus gisteren de prachtige mijlpaal van 100 interlands. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Zuid-Afrika ontving hij uit handen bondscoach Evert-Jan ’t Hoen een shirt met daarop het rugnummer 100.

Sams maakt sinds 2006 onderdeel uit van het Koninkrijksteam en maakte in die periode een aantal zeer succesvolle toernooien mee. Zo was hij er uiteraard bij toen Oranje in 2011 wereldkampioen werd en speelde hij twee halve finales van de World Baseball Classic. Hij werd bovendien meerdere keren Europees Kampioen en won de Super 6 in 2018.

Reageren op dit artikel? Stuur een bericht via het contactformulier.

Trefwoorden:

Verwante artikelen