Game 4: Koninkrijksteam – Duitsland

Door: Seb Visser Categorie: ACTUEEL, EK, Nieuws 2019, Video

Om 19.00 uur staat Team Kingdom of the Netherlands tegenover Duitsland in de vierde wedstrijd van dit EK. Bij de Duitsers staat een oude bekende aan het roer. Oud-bondscoach van het Koninkrijksteam Steve Janssen, zwaait in Duitsland sinds dit seizoen de scepter.

Het Koninkrijksteam speelde zeventien keer eerder tegen Duitsland en daarvoor ook nog elf keer tegen West-Duitsland en won tot nog toe alle onderlinge wedstrijden. De laatste onderlinge ontmoeting was iets minder dan een jaar geleden. Tijdens de Super 6 versloeg Oranje de Duitsers in zeven innings met 13-1.

De Duitsers leden gisteren hun eerste nederlaag van het toernooi. Israël was na tien innings met 4-2 te sterk. Eerder werden wel Zweden en Groot-Brittannië verslagen door de ploeg van Belgische manager Steve Janssen.

Om 19.00 uur wordt in Bonn de eerste pitch van deze wedstrijd gegooid. Je kijkt live mee via:

Reageren op dit artikel? Stuur een bericht via het contactformulier.

Trefwoorden:

Verwante artikelen