Game 2: Koninkrijksteam – Tsjechië

Door: Seb Visser Categorie: ACTUEEL, EK, Nieuws 2019
De tweede tegenstander van Team Kingdom of the Netherlands op dit EK is Tsjechië. (Foto: Glenn Gervot)

Na de vreemde en lange eerste dag van het EK is vanochtend nog altijd niet duidelijk of de wedstrijd tegen Groot-Brittannië nu nog uitgespeeld moet worden of dat Team Kingdom of the Netherlands de eerste officiële overwinning al binnen heeft. Wat we in elk geval weten is dat Tsjechië om 15.00 uur de tweede tegenstander is op dit EK.

Het onderlinge resultaat tegen de Tsjechen is 11-1 in het voordeel van het Koninkrijksteam. De laatste ontmoeting was tijdens de Super 6 in Hoofddorp in 2016 en die werd met 7-6 gewonnen door Oranje. De wedstrijd van vandaag kun je live bekijken via BaseballSoftball.tv en Gametime.sport

Reageren op dit artikel? Stuur een bericht via het contactformulier.

Trefwoorden:

Verwante artikelen