VIDEO RTV-NH: L&D wil titel terughalen naar Amsterdam

Door: Seb Visser Categorie: ACTUEEL, Hoofdklasse, Nieuws 2019, Video

In de Holland Series wordt vanaf donderdag gestreden om de nationale titel. L&D Amsterdam verloor de afgelopen drie edities van Curaçao Netpunus en is er alles aan gelegen om voor het eerst sinds 2011 de titel terug te brengen naar Amsterdam.

RTV-NH interviewde coach Brian Finnegan en speler Linoy Croes na afloop van de oefenwedstrijd tegen DSS.

Pirates wil titel terug naar Amsterdam halen

⚾ | Drie jaar op rij beten de honkballers van Amsterdam Pirates in het stof en ging de landstitel naar Sportclub Neptunus – Honkbal en Softbal vereniging. Deze Holland Series gaat dat niet gebeuren, zo is de overtuiging van de Amsterdammers.

Geplaatst door NH Sport op Maandag 19 augustus 2019

Reageren op dit artikel? Stuur een bericht via het contactformulier.

Trefwoorden:

← Vorig artikel

Verwante artikelen