Denzel Bryson: “Ik wil catchen in de World Series”

Door: Seb Visser Categorie: ACTUEEL, Nieuws 2019, Profhonkballers, Video
Denzel Bryson tekende in oktober een profcontract bij de Braves (Foto: Gert Roersma)

Denzel Bryson tekende in oktober 2018 een profcontract bij de Atlanta Braves. Komende week reist hij af naar Amerika om zijn avontuur als profhonkballer te beginnen. Van het CTO in Amsterdam wil hij nu naar de World Series, zo vertelt hij voor de camera van Topsport Amsterdam:

Denzel Bryson over zijn eerste profcontract bij de Atlanta Braves

🎥| CTO-honkballer Denzel Bryson gaat zijn droom achterna! 🇺🇸Vandaag vliegt hij naar Amerika om voor de Atlanta Braves te gaan spelen.Gister spraken wij hem nog! 👇🗣️ "Topsport Amsterdam heeft een belangrijke rol gespeeld"Heel veel succes, Denzel! We blijven je volgen 👍#WIJZIJNTA

Geplaatst door Topsport Amsterdam op Donderdag 28 maart 2019

Reageren op dit artikel? Stuur een bericht via het contactformulier.

Trefwoorden:

Verwante artikelen