Holland Series Game 3: Play of the Day

Door: Seb Visser Categorie: Video

Bekijk hieronder de drie mooiste plays van Holland Series Game 3. In het originele bericht kun je op Facebook stemmen op jouw favoriete actie. Stemmen kan tot donderdagmiddag 4 oktober 16.00u. Als je stemt maak je kans op een mooi shirt van Team Kingdom of the Netherlands.

Play of the Day Holland Series Game 3

πƒπž π•πšπ§ π„π€πžπ«π’π¬ 𝐇𝐨π₯π₯𝐚𝐧𝐝 π’πžπ«π’πžπ¬ 𝐏π₯𝐚𝐲 𝐨𝐟 𝐭𝐑𝐞 πƒπšπ² verkiezing is powered by SSK Europe, partner van de KNBSB. Stem na elke wedstrijd op jou β€˜Play of the Day’ en maak kans op Dry Gear The Kingdom of The Netherlands Shirt. π’π­πžπ¦ 𝐬𝐧𝐞π₯ 𝐞𝐧 𝐦𝐒𝐬𝐬𝐜𝐑𝐒𝐞𝐧 𝐰𝐒𝐧 𝐣𝐒𝐣 𝐝𝐒𝐭 𝐬𝐑𝐒𝐫𝐭!De winnaar van Game 2 is Lisa Rebel die gestemd heeft op de bases clearing double van Gilmer Lampe (L&D Amsterdam). Lisa, stuur ons even een DM om je prijs te claimen!Dit zijn de drie mooiste plays van Game 3. Je kunt stemmen door via de like-button de juiste emoticon te selecteren:1. (duimpje) Het dubbelspel van Kenny Berkenbosch en Nick Urbanus, waarmee zij een run voorkwamen2. (grappig) De diving play van Stijn van der Meer3. (hartje) De diving play van Dwayne KempStemmen kan tot donderdagmiddag 4 oktober om 16.00u wedstrijd. De winnaar van elk shirt wordt bekend gemaakt op onze Facebookpagina. Succes!van Ekeris Expo service b.v. is in de Benelux de officiΓ«le vertegenwoordiging van de Messe MΓΌnchen GmbH (MMG), het Gesellschaft fΓΌr Handwerksmessen mbH (GHM) en de Spielwarenmesse. Meer weten over de beursagenda of expositie mogelijkheden bezoek https://www.vanekeris.nl

Geplaatst door KNBSB Nieuws op Dinsdag 2 oktober 2018

Reageren op dit artikel? Stuur een bericht via het contactformulier.

Verwante artikelen