Rentree Shawn Zarraga blijft uit

Door: Rogier van Zon Categorie: Nieuws 2018, Profhonkballers
Shawn Zarraga heeft onderdak gevonden bij één van de clubs uit de American Association.
Shawn Zarraga kan toch niet in actie komen voor Somerset Patriots.
Foto: © Henk Seppen

Shawn Zarraga kan voorlopig een streep zetten door zijn rentree als profhonkballer. De 29-jarige Arubaanse catcher kwam eind augustus tot een overeenkomst met Somerset Patriots. Hij heeft echter geen werkvergunning kunnen krijgen om aan de slag te gaan bij zijn nieuwe club.

Zarraga wacht al sinds zijn eind maart op een nieuwe club. Aan dat wachten leek eind augustus een einde te komen, toen Somerset Patriots aanklopte bij de speler van het Nederlands Koninkrijksteam. Zarraga zou begin september bij deze club uit de Atlantic League zijn rentree maken als profhonkballer.

Door problemen met het verkrijgen van een werkvergunning heeft Zarraga nu af moeten zien van een rentree. Inmiddels heeft Somerset Patriots met catcher John Nester een vervanger aangetrokken voor Zarraga. Nester komt over van Wichita Wingnuts. Deze club uit de American Association haalde de 29-jarige Nester eerder dit seizoen terug van zijn pensioen.

Reageren op dit artikel? Stuur een bericht via het contactformulier.

Verwante artikelen