Derde duel op WK voor Nederland uitgesteld

Door: Rogier van Zon Categorie: ACTUEEL, Nieuws 2018, WK vrouwen 2018
De Nederlandse speelsters hoefden vandaag in Viera niet in actie te komen.
De Nederlandse speelsters hoefden vandaag in Viera niet in actie te komen.

Nadat de eerste twee wedstrijden van het Nederlands team op het wereldkampioenschap in Viera (Florida) door de slechte weersomstandigheden en de kans op onweer al later waren begonnen, is vanavond het derde duel van Oranje zelfs afgelast.

De Nederlandse speelsters keerden vanmiddag terug op het USSSA Space Sports Complex voor hun derde wedstrijd op het wereldkampioenschap. Na nederlagen tegen Zuid-Korea (8-9) en de Verenigde Staten (0-18) was in het derde duel Chinese Taipei de volgende tegenstander.

Door de slechte weersomstandigheden werd de start van de wedstrijd tegen de nummer zes van de wereld twee uur uitgesteld, alvorens door de organisatie werd besloten om alle middagwedstrijden af te gelasten en opnieuw in te plannen. De wedstrijd wordt nu gespeeld op de rustdag op maandag 27 augustus. De starttijd is 09.00 uur (15.00 uur Nederlandse tijd).

Hierdoor speelt Nederland nu in zijn derde wedstrijd op het WK morgenochtend om 09.00 uur (15.00 uur Nederlandse tijd) tegen Puerto Rico. Eerder verloor dit team met 14-0 van de Verenigde Staten, maar won het een dag later met 6-9 van Chinese Taipei. Evenals de speelsters van Nederland en Chinese Taipei was ook Puerto Rico vanmiddag al in het USSSA Space Sports Complex voor haar wedstrijd tegen Venezuela. Ook dat duel is afgelast.

Reageren op dit artikel? Stuur een bericht via het contactformulier.

Trefwoorden:

Verwante artikelen