Nieuwe onderscheiding voor Ozzie Albies

Door: Rogier van Zon Categorie: ACTUEEL, Nieuws 2017, Profhonkballers

Ozzie Albies

Ozzie Albies heeft opnieuw een onderscheiding aan zijn palmares mogen toevoegen. De twintigjarige binnenvelder van Curaçao is door zijn club Atlanta Braves uitgeroepen tot beste speler van het Triple A-team Gwinnett Braves. Albies is momenteel nog maar bezig aan zijn vierde seizoen als profhonkballer.

Atlanta Braves heeft vandaag de winnaars bekendgemaakt van de 2017 Minor League Pitchers en Players of the Year. Met een slaggemiddelde van .285 in 97 wedstrijden in de Triple A International League werd Albies vandaag uitgeroepen tot Gwinnett Braves Player of the Year. De talentvolle binnenvelder van Curaçao kwam tot negen homeruns, 41 binnengeslagen punten en 21 gestolen honken.

De bijbehorende prijzen worden morgenavond uitgereikt tijdens de start van het Future Stars Weekend in Atlanta. Bij de uitreiking, die plaatsvindt voorafgaand aan de wedstrijd van Atlanta Braves tegen Miami Marlins in het SunTrust Park, is ook general manager John Coppolella aanwezig.

Zijn indrukwekkende prestaties leverden Albies in augustus van dit jaar al een promotie op naar de Major League. Voor de hoofdmacht sloeg hij tot dusver 44 hits (.293), waaronder drie homeruns. Eerder werd hij in de International League al uitgeroepen tot zowel Midseason All Star als Postseason All Star. Gwinnett Braves riep Albies bovendien eerder deze maand ook al uit tot Meest Waardevolle Speler van het seizoen.

Reageren op dit artikel? Stuur een bericht via het contactformulier.

Trefwoorden:

Verwante artikelen