Televisie-opnames zondag bij Holland Series

Door: Rogier van Zon Categorie: Hoofdklasse, Nieuws 2016
Zondag worden televisie-opnames gemaakt voor Studio Sport.
Zondag worden televisie-opnames gemaakt voor Studio Sport.
Foto: © Rob Jelsma

De NOS is zondag 25 september in Rotterdam aanwezig om televisie-opnames te maken tijdens de tweede wedstrijd uit de Holland Series tussen Curaçao Neptunus en L&D Amsterdam.

De best-of-seven van de Holland Series gaat aanstaande zaterdag om 14.00 uur van start met de eerste wedstrijd uit de finaleserie tussen de nummers één en twee uit de Play-Offs. De honkballers van Curaçao Neptunus verdedigen tijdens de Holland Series tegen L&D Amsterdam hun titel.

Het tijdstip van de tweede wedstrijd, op zondag 25 september, is vervroegd van 14.00 naar 13.00 uur. Dit heeft te maken met de registratie van de wedstrijd door de NOS. De opnames zijn ’s avonds tussen circa 18.10 en 19.00 uur als samenvatting  te zien in het programma in Studio Sport op NPO 1.

Reageren op dit artikel? Stuur een bericht via het contactformulier.

Verwante artikelen